Sziasztok ,AKTIV férfit keresek Budapesten ,valaki ???
Párt, Párokat fogadnánk szombaton napon egy "kiadós" ismerkedésre. Ha érdekel bennneteket privátban jelezzétek. üdv: Gy és A
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Értelmes partnerekkel ismerkednék Sopronban, kortól, alkattól függetlenül. akik szeretik a közös meztelenkedést, lazább vagy akár kissé extrémebb szexuális játékokat. Szívesen volnék házibarát, (Ha lehet, priviben válaszoljatok!)
Mohácsi férfi sublányt keres. Alkalmi szex céljából. Mohács és környéke. Köszönöm
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

50 év feletti hölgyet párt keresek pest megyében.
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok! Hosszabb távra keresnék hölgyet akivel hétvégente rendszeresen találkozhatnék!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Mi egy pár vagyunk hétvégére keresünk férfi partnert nem feltétel a bi!
Privát üzeneted várjuk.
Privát üzeneted várjuk.
+60+70+80-as hölgyet ,párt keresek hosszú távú diszkrét kapcsolatra!!,...,keress privátban!!
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Sziasztok ,Aktív Nagy faszú férfit keresek Budapest és környéke ,alkalmira de akár hosszú távra ,én passzív vagyok használható minden jóra
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk 37/43.elsosorban párt keresnénk egymás előtti szex orális parcsere. Illetve max 43 éves korig jó méretű pasit a hölgy örömére írj privatba
Rovinj Punta Kriz!
Sportos 50-s férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom.Kölcsönös szimpátia esetén további (Pl Kanári szigetek) utazások is szóba jöhetnek.
Sportos 50-s férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom.Kölcsönös szimpátia esetén további (Pl Kanári szigetek) utazások is szóba jöhetnek.