Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson egy kis kalandra?
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok
Adatlapom alapján Párral ismerkednék Budapest és környékén!
Adatlapom alapján Párral ismerkednék Budapest és környékén!
Autós kalandra bisex srác, pasi?
Privit írj...
Privit írj...
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok lányt hőlygyet keresek kőzős kamerázás vagy csak beszélgetés korhatár nélkül. Lehetsz kezdő is vagy csak néznél beszélgetnél aban is partnervagyok.
Izgat a leskelődés vagy újdolgokat probálnálki? Vegyélfel skype-ra! rodger.rodger2
Izgat a leskelődés vagy újdolgokat probálnálki? Vegyélfel skype-ra! rodger.rodger2
50 pluszos hölgyel ismerkednék. Hétvégi rendszeres találkozásokra.
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy egyedül vagy párban, aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Szabadidő eltöltésére keresek hölgyet párt
Sziasztok. 23 eves passzív macis srác vagyok. Mai napra 2oraig keresem mindenre nyitott kanos partneremet Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog.
kecskeméti párt keresünk.
Közös hokira, kiverni egymás farkát keresek bisex srácot pasit fejér megyéből.
Privizz ha benne vagy....köszi
Privizz ha benne vagy....köszi
Kecskeméten keresek 40 feletti, jó cicis nőt!
Szia. Mohács és környéke, sub nőt keresek. Mohácsi férfi vagyok.
Köszönöm
Köszönöm
Jó farkú, sportos, férfias srác vagyok, Szegeden vagy erre járóban keresek hasonló srácot. Helyem van. 31/179/71
Unatkozó hölgyet keresek hogy fel pezsdíthessem a minden napjait.