Adatlapom szerint valaki? Kösz, ha elolvasod!
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyében?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Adatlapom alapján Párral ismerkednék!
Kecskeméten nagymellű nőt keresek szexre!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Molett duci nőkkel ismerkednèk közös hancurozáshoz vagy duci hölgytagú párhoz csatlakoznék csepel és környékén
Sziasztok! Ismerkedni szeretnénk pasival a közelben. Adatlap szerint keresünk pasit! Borsod közelében. Sok sikert mindenkinek.
Szia !
Te jelöltél meg ? Véletlenül töröltelek , név ismerős volt .
Várom visszajelzésed ha igen.
Ha nem akkor bocs .
Szia (Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2023. 03. 29. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 13:21
Te jelöltél meg ? Véletlenül töröltelek , név ismerős volt .
Várom visszajelzésed ha igen.
Ha nem akkor bocs .
Szia (Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2023. 03. 29. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresünk maszírizni tudó férfit harmadiknak nagyobb méret előny
Sziasztok! Még mindig keresünk párt a hétvégére fogadni tudunk.
Keresünk maszírizni tudó férfit harmadiknak nagyobb méret előny
Zala megyei telt gátlástalan novel ismerkednek titkos kapcsolat vagy szereto viszony erdekel 18/7 borotvált intim . Nagy cicik természetes punci igazán vonzó számomra!
Sziasztok, formás hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok ,,,,,….
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok.
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Sziasztok! Pasival szeretnénk ismerkedni lehetőleg Borsod közelében. Adatlapot olvasd el fontos! Sok sikert mindenkinek.