Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
61 éves férfi keres kulturált, kedves, az erotika iránt az átlagnál jobban érdeklődő "szexbarátnőt" rendszeres találkozókra.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok!!!!
55éves pasi ismerkedne,baràtkozna hasonlóval,esetleg pàrral Pest megyéből.Igényes,àpolt,diplomàs vagyok,közös maszti,vagy egyebek.
Autós huncutságra párok ?
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok, part keresnemk ma estere Godollo kozeleben. A holgy egyenlőre csak nézne, esetleg kinyalható lenne. Csak nem dohányzók. Csak párok.
Sziasztok! Ismerkednének adatlap szerint!
Sziasztok, csinos hölgy partnere lennék, ha lehet hosszabb távon.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Tatabánya,Tata környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?
Sziasztok! Hétvégére párt keresünk női bi, férfi hetero alapon fogadni tudunk! Lányos játék, 4-es gabalyodas, párcsere az elképzelés! Illetve ha úgy adódik külön is csatlakozunk akár párok hoz ezt még nem próbáltuk de érdekel minket.