Erett nyitott tapasztalt novel ismerkednek titkos kapcsolat céljából imadom a nagy puncit és a popsit kenyeztetni értelmes intelligens nő jelentkezését várom
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj. gorinchem hollandisa.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Tápiógyörgye és környéke (Párok, Asszonyok, ill Lányok ) egy kis sex Masszázs ingyen hely van megbeszélés és idő kérdése üzi privatba Köszönöm
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Yoni intim masszazs hölgyeknek!
Hölgy, párral esteleg bi pasival ismerkednék, a többit privin
Biszexpárokkal ismerkednék!
+60+70-es hölgyek kihaltak???,.....,vagy leszoktak a szexről???,..,ha nem akkor keress privátban!!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket

Laca
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
Laca
Laca