Sopronban ismerkednék, elsősorban párokkal.
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Független férfiként ismerkednék... főként párt keresek mindenre nyitottan.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolás is érdekel. Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.Szállás is lehetséges,ha errefelé terveznétek kirándulást.Intelligens biszex férfi is szóba jöhet.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Zalaegerszegen csütörtök péntek reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet orális kényeztetés céljából. Privátban keres
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok,Bajai független, fiatalos pasi vagyok, formás hölggyel -párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra
Sziasztok, Bajai független, fiatalos pasi vagyok, formás hölggyel -párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.
Sziasztok, Bajai független, fiatalos pasi vagyok, formás hölggyel -párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.
Cegléd-Monor -Nagykáta vonzáskörzetében keresek párt vagy lányt.
Zalaegerszegen jövő héten kora reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép jó reggelt.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Adatlapom nem titkos, nyugodtan meg lehet nézni.
Amenyiben tetszik amit írtam és szimpatikus a szitu is
akkor írj levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Adatlapom nem titkos, nyugodtan meg lehet nézni.
Amenyiben tetszik amit írtam és szimpatikus a szitu is
akkor írj levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Kor alkat nem számít. 40 felett
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok. 30-as párként illetve szoló férfiként idősebb párhoz, hölgyhöz és hölgy is jöhet hármasba ha szeretne be szállni hozzánk. Kifejezetten kedvelem az idős hölgyeket felső korhatár nélkül. Utazni tudunk és fogadni is.
Szolnokon ma délután

Ma este hetero párt fogadnánk.