keress.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 09:08
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
50+ os holgyet keresnék barátnői státuszra. Programok sex minden menyiségben.Csak lazán aztán meglátjuk hogyan alakul.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Szopnak v szopatnal titokban bi férfi vagyok Budapest
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Sziasztok
Ismerkednèk hölggyel , párral
Ismerkednèk hölggyel , párral
Megbízható, heteró férfi keresi érzéki partnerét.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretséget. Budapest
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretséget. Budapest
Ma éjjel Szfvár és környékén ismerkednék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Ma este Pécsen párokkal ismerkednénk
Sziasztok.
Teszik (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 09:07
Teszik (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675444)

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Tengerparti nyaralásra keresek partnereket. Augusztus hónapban tervezem az utazást. A helyet együtt is tervezhetjük.
Életkor mellékes, ápoltság nagyon fontos!

Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra vagy kényeztetnék a párja előtt illetve közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca