Ma délután Baján párral ismerkednénk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Idős, vékony, nem telt pár társaságát keressük. Nem levelezni szeretnénk, hanem találkozni. 50+-os korosztály előnyben. Püspökladány környékéről. Szívesen utazunk.
Szia ha megbizhato pasit keresel akit szophatsz ANYAGIAKTOL MENTESEN!! Akor engem keresel kor alkat nemszámit de diszkrécio és a higénia igen.csak Gyöngyösiek helyel rendelkezök keresenek pasik csajok párok heti 1 2 alkalomra
Van itt olyan hölgy aki szereti a fiatalabb hust kostolgatni ? És a nagy vastag kemény dákót ? Na és mer is találkozni ?
Kaposvárról van aki pasit keres hölgyek? Max párok!senki? Gondoltam.
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Sziasztok!
Szívesen csatlakozom párokhoz akár a ff örömére.
Szívesen csatlakozom párokhoz akár a ff örömére.
Sziasztok! Keresek kortól függetlenül párokat, hölgyeket, a női nem kényeztetésére. Helyem nincs. Privátban keressetek

csütörtök-péntek keresünk párokat Szabadszálláson
Rita Feri
Rita Feri
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Csutörtök-péntek párt fogadnánk Szabadszállási othonunkban Üdv Feri Rita
Sziasztok!!!
Még mindig...
Még mindig...

Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Ma este szopnék diszkréten. Kíváncsi heterot is.Tata, Komárom környéke
Bi parz ffit not keresek kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.