Sziasztok, párt, hölgyet keresek hetero alapon.

Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Olyan intelligens, fiatal lányt (vagy kevésbé fiatal hölgyet) keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Megismerkednék 40 feletti kíváncsi hetero úrral,akit izgatna szexfilmnézés közben egy közös hoki egy ápolt kellemesen sportos sráccal,helyem van Pestmegyében.Főleg esténként vagyok szabad!
Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok!
Átlagnál nagyobb mérettel, heteró alapon budapesti pár játszótársa lennék!
Átlagnál nagyobb mérettel, heteró alapon budapesti pár játszótársa lennék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Törölt felhasználó (4715145)

Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is. Szép estét!
Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is. Szép estét!
Sziasztok! Ma estére keresnénk hellyel rendelkező biszex párt, vagy szintén bi pasit ill. lányt mindenki mindenkivel alapon.
Sziasztok, 46 éves hetero pasiként keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet Bp-en!
50 felett is 40 felett
40-50 mindegy, minél idősebb a hölgy aki jelentkezik nálam, annál kielégültebb lesz
velem erotika terén ezt garantálom.

40-50 mindegy, minél idősebb a hölgy aki jelentkezik nálam, annál kielégültebb lesz
velem erotika terén ezt garantálom.

Ma este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Hölggyel,Párral!!!Sziasztok ápolt ,kedves jóképű férfi 18/6 intim mérettel ,bár e nemz tudom kinek mennyire fontos,ismerkednék hölggyel ,párral akik nyitottak egy férfi közeledéséhez,és szeretik a kellemes szexet. Nem egy alkalomra keresek partnert,partnereket,diszkréció adott,és elvárt. Képeim adatlapom van fent,ha tetszik,írjatok minden levélre válaszolok.!