Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Sziasztok, feleség megosztás, cuckold témában leveleznék hasonló érdeklődésű, fantáziájú férjjel.
Sziasztok, Bajai független,fiatalos pasi vagyok,formás csajjal ismerkednék hosszabb távra . Belefér egyéb szabadidős program is.
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna, a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Priviben irj
Orálkedvelő kedves Bp-i asszonyt keresek diszkrét búvóhelyemre! Akár férje kíséretében is...
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Kaposvárról van aki pasit akar? Hely kell! Hölgyek párok!
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke