Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres programokhoz.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Miskolci holggyel vagy párral ismerkednék .Nyitott vagyok minden jóra Priviben írj
Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék Zala megyében.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kedves ápolt kisebb méretű uni bi pasit keresünk az adatlapunk alapján. Kizárólag fényképes levélre válaszolunk mail-ben. Közelből keresünk idő hiány miatt este 10 után. Szép estét mindenkinek!
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgye,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Sziasztok !hölhhyel,párral ismerkednék!
Masszőr tanulóként Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni??
Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Hölgyeim, holnap délelőtt még mindig szabad vagyok egy kötetlen kávézásra, beszélgetésre, flörtölésre.
Szia , Sziasztok !