Pécsen érett hölgyet kényeztetnék esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Zalaegerszegen ma, szerdán, csütörtökön este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Szép Estét! Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Idősebb érett párral ismerkednék.Alkat mellékes.
Sziasztok! Egerszalók Salirisben leszünk,november 30-december 3 közt. Párokkal ismerkednénk vagy szívesen töltenénk szabadidőnk,akár a környékről is. 45+ pár vagyunk,normál testalkattal.
Sziasztok! Ápolt, igényes pasiként keresek hölgyet most szombat vasárnap délutántól estig tartó szabadidő kellemes eltöltésére. Hely kellene, de Pest megyén belül és Bp-n is mobilis vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk valós párokkal, Gödöllő v BP közelében, kölcsönös szimpátia alapján Csak nem dohányzók! 50-ES/PÁR
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres programokhoz.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Miskolci holggyel vagy párral ismerkednék .Nyitott vagyok minden jóra Priviben írj
Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék Zala megyében.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !