Holnap, holnaputánra keresnék Budapesten olyan nőt, aki szereti ha a popsijat kenyeztetik. Gondolok itt hosszabb popsinyalásra, anál szexre. Képek a profilomon. 23 éves férfi.
Idősebb heteró pasit szopnék.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
idősebb hölgyet keresek szüzesègem elvesztèse èrdekèben
Nagyfarkú pasit cumiznék autóban,akár rendszeresen!
Zalaegerszegen csütörtök péntek szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Szombatig keresnék Budapesten, kiéhezett feleségeket, akik fiatal faszra vágynak. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Képek a profilomon.
szaunás szexprogramok napközben nálam délpesten leginkább párokkal

Hetero párral ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Délpest környéki Domináns párt határozott férfit keresek rendszeresebb találkozásokra is
Sziasztok,Bajai fiatalos, független pasi vagyok.Formás hölgy társasága lennék rendszeres programokon.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok Priviben írj
Sziasztok.
Ma este párnak szopnék,nyalnék.
Akár élvezésig szoplak,szájbaélvezéssel.
Nagymellű hölgytagú párok előnyben.
Bp,és környéke.
Ma este párnak szopnék,nyalnék.
Akár élvezésig szoplak,szájbaélvezéssel.
Nagymellű hölgytagú párok előnyben.
Bp,és környéke.
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Kedves Hölgyek!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!