Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok, hellyel rendelkező kulturált, ápolt és borotvált budapesti férfi fogadna biszex párt! .
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Kedves intelligens párokkal ismerkednénk…
Szívesen mennénk szilveszteri házibuliba!
Kedves intelligens párokkal ismerkednénk…
Szívesen mennénk szilveszteri házibuliba!
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep (27-30) között orálisan. Hely van.
Sziasztok! Szilveszteri swinger buliba csatlakoznék párokhoz Békéscsabán...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék 27-30 között orálisan. Hely van.
Paks-Szekszárd-Pécs vonalon autós kaland?
+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék rendszeres randikon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Magányos egyedüláló hölgyet meglátogatnék ma...Kor alkat mindegy jó fej légy...Pécs és környéke
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
40-50-60 feletti párral erotikáznék.
sziasztok szilveszterre keresnénk másik párt , ismerkedésre bulira szexre ha magatokra ismertetek írjatok ránk