Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok.Hölgyek, párok társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn! Kölcsönös szimpátia esetén fogadlak szívesen.Várom üzeneted!
Ma este hölgyeket,párokat kényeztetnék hetero és bi alapon is. Bp. és környező megyék..
Valaki? Senki?
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...

Zalaegerszegen most és egész délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem van
Sziasztok,Bajai független,fiatalos pasi vagyok.Formás hölgy partnere lennék hosszabb távon,esetleg nem csak szex.
Sziasztok! Orális szexre keresünk bi partnert.Mindenki mindenkivel. Kisebb max. átlagos mérettel pasiknál. Kevési szabadidő miatt a közelünkből keresünk az esti órákra. Az adatlapon megadott címen várjuk a jelentkezést ha lehet fotóval.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Zalaegerszegen most pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Hely adott.
Az esélytelenek nyugalmával!
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Fehervaron vki kalandozni?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Eger-Miskolc térségében szilveszterező párral kalandoznánk….
Eger-Miskolc térségében szilveszterező párral kalandoznánk….
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kielégítenék a következő napokban.

sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keres alkalmi kapcsolatra hosszú távon.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Masszázs, intim masszázs is. Győr. Akár hosszú távon házibarát!