Szombaton Paks-Szekszárd-Pécs vonalon autós kaland?
Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Ma estére keresünk egy kis autós kalandra vastag, méretesebb szerszámmal rendelkező biszex pasit orális játékra! Hellyel rendelkező jó méretű partner is szóba jöhet. Arcos és intim fotót fogunk kérni, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Privátban keress! Hellyel rendelkező biszex párokkal is ismerkednénk!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Hölgyek, párok társaságát keresem. Szívesen maszirozok. Svéd, relaxáló. Csepel szigeten vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

oralsex budapest?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Zalaegerszegen rendszer orális kényeztetésre keresek diszkrét, normális, találkozni akaró pasit. Helyem van, ha előre egyeztetünk. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! Holnap estére (01.17. szerda) autós kalandra (orál) keresünk vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit. Csak Budapesten belül. Arcos és intim fotót fogunk kérni a megadott email címen! Privátban keress bennünket! Ági és Zoli
Hölgyekkel, párokkal csevegnék Skype-on
live:.cid.313f4e25b4880bdc
live:.cid.313f4e25b4880bdc
Ez rendes tőled
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 13:12

Feleségeket kényeztetnék! Ha van párja esetleg és benne van,nézheti is.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Feleségeket kényeztetnék! Ha van párja esetleg és benne van,nézheti is.
Jászberény környéki hölgyel ismerkednék!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Privátban írj! Köszi.
Sziasztok! Hölgyhöz csatlakoznék, vagy pàrhoz cuckoldra. Győr és környékén nagy mérettel, és kitartóval.