Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Erett husos puncit nyalnek
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Nőt párt ffit alaznek
Üdv Mindenkinek!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Orális játékokat keresek vagy kölcsönös oralra kor alkat nem szamit nőt párt ffit
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Hosszas punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, képet nem küldözgetek, ha az első tali szimpi vagyunk, folytathatjuk. Győr
Sziasztok orális játékokra keresel kor alkat nem szamit
Estét
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!!