Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Jászberényi hölgyel ismerkedem.
Miskolci lakasomon idősebbekkel ismerkednék. Párok is irhatnak
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Szia. Somogyban keresnénk bi pasit cuckold szexre. Enyhe dominancia izgató.
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Szép popsija van Móninak.
(Ez egy válasz monizoli üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 22:38

Sziasztok. Szívesen ismerkednénk bi hölgytagú párral, akik benne lennének egy kis lányos játékban, és egymás előtti szexben. Mi egy 50-es fiatalos, bi hölgytagú pár vagyunk.
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk bi hölgytagú párral, akik benne lennének egy kis lányos játékban, és egymás előtti szexben. Mi egy 50-es fiatalos, bi hölgytagú pár vagyunk.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! 25 éves normál testalkatú nem roma srác vagyok közepes mérettel.. egy szép dekoratív csinos hölggyel taliznék ma miskolc környékén! ha magadra ismersz írj nekem :*
Aktív sok sexet igénylő férfit keresek Budapesten
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek! Képet nem küldözgetek, személyes tali. Győr
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek! Képet nem küldözgetek, személyes tali. Győr
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
+50+60+70 akár 80-as hölgyet ,hölgyeket esetleg párt keresek hosszútávú diszkrét kapcsolatra. Testalkat nem számít!!
Keress privátban!!
Keress privátban!!
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok szívesen ismerkednénk veletek. Ha szimpatikusak vagyunk az adatlapunk alapján.
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2024. 02. 03. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 10:40

Jó fej, vidám pár ismerettségét keressük, közös programokra
Csak párok! minden más infó a lapunkon
)

Csak párok! minden más infó a lapunkon

Csinos lányt, vagy pár hölgytagját keresem lehetőleg hosszútávú találkozásokra. Sportos, igényes, srác vagyok. Higénia és diszkréció adott és elvárt. Szombathelyen van helyem, utazni 50km-es körben tudok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása