Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni?
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kárlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kárlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
Sziasztok! Keresek hölgyet vagy párt. Budapest és környékén.
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Párok, lányok, travi érdekelnek
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Szívesen veszem olyanok levelét akik érzékien szexelnének nem "dugnának", "kefélnének"
Az is jó másnak, de nekem kell az érzékibb oldal...
Az is jó másnak, de nekem kell az érzékibb oldal...
Nőt párt ffit keresek orális játékokra ma.delwlott Ózd kornyekenn
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok!
Szopni imádot keresek ma délelőttre
Sziasztok hölgyek kortól alkattól függetlenül ismerkednék Csepel és környékén!
Sziasztok. Holnap du párt kukkolnék a reptérnél. Beszállás nélkül, csak kukk9lás, beszállás nélkül.
Nőt párt ffit keresek ma délutánra helyem van
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.

Norbdorkia
Jessica Fiorentino