Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Uni bi pasiként párokhoz csatlakoznék
Többi az adatlapon
Többi az adatlapon
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet
Irj
Köszi.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet
Irj
Köszi.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Sziasztok.Érett hölgy társaságat keresném.
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznék
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Jászberényi hölgyel barátkoznék!
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Sziasztok.
Hatvan környékén ismerkednék titkosan.
Hatvan környékén ismerkednék titkosan.

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Sziasztok! Kifejezetten sportos izmos férfit keresünk, 30 év felett!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csinos lányt, vagy pár hölgytagját keresem lehetőleg hosszútávú találkozásokra. Sportos, igényes, srác vagyok. Higénia és diszkréció adott és elvárt. Szombathelyen van helyem, utazni 50km-es körben tudok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt diszkrét sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
sziasztok.46évesen,keresem barátnőm,közös játszadozáshoz