Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Sziasztok! Kifejezetten sportos izmos férfit keresünk, 30 év felett!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csinos lányt, vagy pár hölgytagját keresem lehetőleg hosszútávú találkozásokra. Sportos, igényes, srác vagyok. Higénia és diszkréció adott és elvárt. Szombathelyen van helyem, utazni 50km-es körben tudok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt diszkrét sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
sziasztok.46évesen,keresem barátnőm,közös játszadozáshoz
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i párt ,hölgyet , jó kis kalandra

Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem jászberényben.
Zalaegerszegen ma és holnap délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Kifejezetten izmos, nagy farku hetero férfit keresünk hármashoz!
Pest megye! Diszkréció elvárt!! Normális ápolt igényes légy! Mi is azok vagyunk!
Pest megye! Diszkréció elvárt!! Normális ápolt igényes légy! Mi is azok vagyunk!
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk bi hölgytagú párral, akik benne lennének egy kis lányos játékban, és egymás előtti szexben. Mi egy 50-es fiatalos, bi hölgytagú pár vagyunk.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Alázatos szolgat keresek nőt párt ffit kor alkat nem számít j
Házibaràt lennék az Adatlapom szerint is.
Ismerkednék.
Ha szimpi az Adatlapom várom a jelentkezést.
Üdv. Albert
Ismerkednék.
Ha szimpi az Adatlapom várom a jelentkezést.
Üdv. Albert
Pénteken este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon autós kaland?
Sziasztok .02:17 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt ,van némi tapasztalat a többesbe smile
Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami
Laca
Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami
Laca
42 ÉVES NŐ ÉS 49 ÉVES PÁRJA , PÁRCSERÉS KAPCSIRA PÁRT KERES KAPOSVÁR, PÉCS ÉS KÖRNYÉKÉRŐL.UTAZNI TUDUNK,HELY VAN!