Sziasztok,formás hölgy társasága lennék rendszeres randikon
. Bajai fiatalos pasi vagyok.
. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma, és szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkorban: < 40!
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen ma, kedd szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok
2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk .További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata

Viszonzás nélkül szopna ma valaki?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék

Sziasztok!
Karesz vagyok Pest M-ből, igényes àpolt és figyelmes pasi... Szeretnék egy kellemes mindkét részről biszex pàrral megismerkedni,akik bele vinnének fiús kalandokba is ami egy ideje izgat! Ugyanakkor hosszabbtàvra egy szexi hölgyet is akivel közösen élvezhetnénk ezt a csodás élményt nyújtó életet!
Karesz vagyok Pest M-ből, igényes àpolt és figyelmes pasi... Szeretnék egy kellemes mindkét részről biszex pàrral megismerkedni,akik bele vinnének fiús kalandokba is ami egy ideje izgat! Ugyanakkor hosszabbtàvra egy szexi hölgyet is akivel közösen élvezhetnénk ezt a csodás élményt nyújtó életet!
Párt, hölgyet masszíroznák egy kis extrával vasárnap délután nálam Miskolc
Csepeli hölgyet kényeztetnék