Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”:;:/-/:;;:/-
Sziasztok! Ismerkednénk adatlap szerint!
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodi pasival. Fotó nem árt ha van itt ! Csak a közelben keresünk pasit. Sok sikert mindenkinek.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Hollandiában valaki?
+60+70-es korosztályt kedvelem!,...,de úgy látszik kihaltak!!,...,vagy nem szeretik a szexet,a testiséget!??..........,de ,ha van ilyen!?.,.......,keress privátban!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Ja pasi vagyok
(Ez egy válasz Kispicsa67 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 04:56

Szia vagy sziasztok.
Győrbe keresek helyek rendelkezö pasi vagy párt kivel jókat lehetne élvezni.
Az se baj ha csaj csak nézne bennünket
Szia vagy sziasztok.
Zalaegerszegen mostantól este 21-ig fiatalabb pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Budapesten aktiv nagy fasszal ????
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.