Zalaegerszegen hétfő kedd szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő vagy pár személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi
Sziasztok. Kecskeméten hölgy pár társaságát keresem. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Vasárnap ráérnék , el motoroznék felétek ....
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén 4iszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.-
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !Minden érdekel /
Zalaegerszegen szopnék ma kilencig, hely van
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék
Hètvègère keresünk partnereket !
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok)
Sziasztok, 46 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n.
Ha hiányzik a kapcsolatodból a gyengédség,odafigyelés,élvezés,akkor ugyan arra vágyunk.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Nem a kor számít……Privátban
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Nem a kor számít……Privátban
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!