Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék
Sziasztok! Időseb párt fogadnék estére Nyir1-en! Enyhe bi is belefér!! Vagy csak nézem ahogy szeretkeztek előttem!!
Zalaegerszegen ma, vasárnap, illetve hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Hello! Borsodban keresünk pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Borsodi pár. Fotó nem árt ha van.
Holnap délútántól Vasárnap estig helyel rendelkező Szombathelyi pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal kényeztetne!PASIK KIZÁRVA!!!
Sziasztok!Barátnőt kersek Szombathelyen tartós,baráti kapcsolatra.Szabadidő kellemes eltöltésére.Privátban írjatok/
Házaspár egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Hètvegere párcserés 4-es gabalyodást keresünk a Dunantulon fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, több Info az adatlapunkon! I&L
Alazatos szolgát keresek nem csak beszelgetesre
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Masszázs, intim masszázs. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Kecskeméti párt keresek.
Sziasztok
Holnap ismerkedés és vitorlázás Balatonszemesen 4-6 fő is jöhet
Holnap ismerkedés és vitorlázás Balatonszemesen 4-6 fő is jöhet
Sziasztok! Fiatal 20-as srác ismerkedne hetero alapon hölgyekkel vagy párokkal, kor nemszámít, egyetlen dolog ami számít hogy jólérezzük magunkat. Utazni tudok.
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress lszi.