Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Diszkrét kapcsolatra keresek,ápolt hölgyet.
Privátban
Privátban
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Borsodi partnert keresünk aki komolyan is gondolja. Borsodi pár vagyunk. Fotó nem árt ha van. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Heves megyében keresek hölgyet/párt hosszútávra! A többit privátban.
Heves megyében keresek hölgyet/párt hosszútávra! A többit privátban.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapom alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapom alapján!

Szívesen találkoznék veletek!
(Ez egy válasz Miklosij üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen szerda, csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm
Szopni imadot keresek kor.alkat nem szamit
Diszkrét,rendszeres kapcsolatra keresek otthon érzelmileg elhanyagolt nőt!
Privátban…
Privátban…
Szombathelyen Lányt vagy Nőt keresnék aki elkapna a felcsatolhatójával és meg döngetné a még szűz fenekem.
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Jó napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Nem a számok, az életkor határozza az embert.
50 feletti hölgyet keresek vagy párt aki igényelne engem esetleg harmadiknak
hogy megéljük az erotika gyönyöreit.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Nem a számok, az életkor határozza az embert.
50 feletti hölgyet keresek vagy párt aki igényelne engem esetleg harmadiknak
hogy megéljük az erotika gyönyöreit.

55 vagy feletti hölgyet keresek én is.
Nehéz bizony, de, nem adom fel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 16:34
Nehéz bizony, de, nem adom fel.

Törölt felhasználó (4748073)
VIP

Nem könnyű itt 55 évesen szexpartnert találni..
Ha a pöcsöd csak pisilésre használod, nem csoda
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 16:34

Törölt felhasználó (4748073)
VIP

Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok!
Hajdúszoboszlón leszünk augusztus 9-11.-ig
Hajdúszoboszlón leszünk augusztus 9-11.-ig