Ma este szopnék férfias, kanos pasit, nálad vagy kocsiban.

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Írj
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Írj
Ma délután a hatvani strandon pár ,lány esetleg bi uni pasi? Fél liter Fanta a kézben és egymásra ismerünk
Diszkrét heteró életvitelű játszótársat keresek. Adatlapom szerint.

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres párt vagy hölgyet. Minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Kellemes kikapcsolódás, akár rendszeres találkozók....
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Kellemes kikapcsolódás, akár rendszeres találkozók....
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok ! Hölgyet vagy bi hölgytagú párt keresünk lányos játékokra, és párcsere nélküli egymás előtti szexre.
Ma esti 4-esünket szívesen bővítenénk párral, fiúkkal. Gyöngyösön!
Kecskeméten keresek telt vagy molett nőt szexhez! Írj és megbeszéljük!
Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
A.
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keres 50-70 közötti bi párt vagy hölgyet kellemes hétvégi kikapcsolódásra, szimpátia esetén rendszeres találkozókra.
Nyíregyi 48 éves férfi keresi partnernőjét! Duci molett hölgy elöny!! Merj talizni egyszer élünk!
Holnap Berényben párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
A.
A.
Szivesen beszálnék párokhoz,és hölgykhez.nagy,afarkam sajnos.
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Hétfő estére változott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 17:45
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Ma hellyel rendelkező, férfias, aktív pasit keresek.