Szép jo reggelt.
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is.

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, kulturált és beszélgetni is tudó független férfi keres barátnőt. Ismerkedés, kellemes kikapcsolódás, programok és sok-sok erotika. Komoly kapcsolat kialakítása a célom.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztkk. Idősebb hölgyet keresek közös huncutkodáshoz. Halmaj vonzáskörzete. Ne légy szégyenlős és írj privátban és mindent megbeszélünk. Pároktol se zárkózom el. Puszi
Azon a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:30
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok!
Férfit keresünk harmadiknak a hölgy kényeztetésére! Ha van esetleg párod, sem baj! Férfi heteró....
Férfit keresünk harmadiknak a hölgy kényeztetésére! Ha van esetleg párod, sem baj! Férfi heteró....
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok! Ismerkednénk adatlap szerint!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres biszex párt vagy magányos, erotikát az átlagnál jobban igénylő hölgyet. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Szerda délelőttre keresünk hellyel rendelkező Budapesti max 40 éves igényes, normális férfit. Mi egy 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Az oldalt a férj kezeli. A többi privátban.
Sziasztok,formás hölgy -jó fej páros partnere lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, kulturált és beszélgetni is tudó független férfi keres barátnőt. Ismerkedés, kellemes kikapcsolódás, programok és sok-sok erotika. Komoly kapcsolat kialakítása a célom.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Budapestről bringás, sportos társakat keresek minden szépre jóra, első sorban hölgyek jelentkezését várom, de párok is írjanak.
Sziasztok! Bi hölgyet keresek nőként kellemes időtöltésre.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Szia !
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!