Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok Budapesti hölgyel vagy Párral találkoznak este folyamán (Autos sofőr )
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Helló. Pesten mostanában kilenc Ker környékén hölgy egy kis kalandra
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Sziasztok. Vad nővel, jófaszú, esetleg perverzel csevefgnék skypen!!
live:.cid.27c9857133cbddf1
live:.cid.27c9857133cbddf1
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
46 éves ápolt bi maci diszkrét partnert keres. Utazni tudok, fogadni nagyon ritkán. Mindenre nyitott vagyok, helyzettől függően.
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szopok gecit nyelem baszható vagyok.
Igényes csajos pasi vok. Aktív férfit vagy többest keresek női szerep az enyém. Kor és alkat nem fontos.
Nagy fasz jöhet. Utazni tudok
Igényes csajos pasi vok. Aktív férfit vagy többest keresek női szerep az enyém. Kor és alkat nem fontos.
Nagy fasz jöhet. Utazni tudok
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.