Sziasztok! Dunaújvárosban, vagy környékén fogadni tudó, bi ffit keresünk, jövő hét szombatra.
Sziasztok! Ápolt, korrekt partnerünket, illetve partnereinket keressük párként. Bi hölggyel, párral, és KIZÁRÓLAG BI férfival ismerkednénk. Email cím az adatlapon.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Eger környékéről, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok 50 feletti hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Én is Pesten.
Szívesen taliznékveletek.
Köszönöm (Ez egy válasz Eraera üzenetére (2024. 10. 26. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 26. szombat 22:53
Szívesen taliznékveletek.
Köszönöm (Ez egy válasz Eraera üzenetére (2024. 10. 26. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pesten vagyunk, az adatlapunk szerint kapcsolódnánk ma este valakihez.
Extra nagy faszú pasit keresek Budapest
Sziasztok! Pesten vagyunk, az adatlapunk szerint kapcsolódnánk ma este valakihez.
sziasztok, vasárnapi ruhapróba a 11. kerületben hölgyeknek? részletek az adatlapomon... csók
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szép formás
(Ez egy válasz dademb48 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 17:29

50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Sziasztok! 40 feletti hölgyet keresek kölcsönös franciára
Vas v Zala megye.
Vas v Zala megye.
Sziasztok! Kalandot keresek ma estére. Utazni tudok. Privátban beszéljünk!
Idősebb (55+), ápolt aki ma élvezkedne?

Érett nőt maszíroznék és nyalnék sopron környékén
Sziasztok!
A hétvégém szabad. Keresek Szolnokon és környékén (+70km) hölgyet kellemes masszázsra. Utazni és fogadni is tudlak. Kellemes esti fürdőzésre is elviszlek, de párhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére. Nézőként vagy masszőrként is szívesen részt vennék. Privátban várom komoly megkereséseteket. Köszönöm.
A hétvégém szabad. Keresek Szolnokon és környékén (+70km) hölgyet kellemes masszázsra. Utazni és fogadni is tudlak. Kellemes esti fürdőzésre is elviszlek, de párhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére. Nézőként vagy masszőrként is szívesen részt vennék. Privátban várom komoly megkereséseteket. Köszönöm.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok,formás hölgy -jó fej pár társasága lennék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.