Egymás előtti szexre keresünk igényes párokat, akiknek esetleg helyük is van. Mi egymást szerető pár vagyunk, és teljesen kezdők a témában...
Sziasztok! 40 éves férfi vagyok! 40 és 60 év közötti nővel ismerkednék ha husisabb vagy az a legjobb! Debrecen és környéke! Írj
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Sziasztok!
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet!
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet!
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Fantáziadús együttlétekre keresek idősebb hölgyet.
Rendszeres,bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatra…
Privátban írj…
Rendszeres,bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatra…
Privátban írj…
Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…
Sziasztok! Keresem partnernöm Nyiregy környékéről Imádnám ha egy telt nagypopsis nő Rámirna köszi!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Állandóra keresem igényes-potens nagyfarkú partnerem aki igényli a rendszeres orál kezelést.....Pápa-és k.ke----
Sziasztok

Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel "
vagy 01.02 esetleg 01.03 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
vagy 01.02 esetleg 01.03 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Szívesen búcsúztatnám az évet valós pár, párok társaságában Kaposváron vagy környékén. Nem csak és kizárólag szex céljából, lényeg hogy jó hangulatban, vidáman, lazán várjuk az új évet.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szilveszter éjjelre keresek férfias, aktív partnert közös időtöltésre.

Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel "