Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok
Sziasztok! Ápolt,sportos kulturált,helyes,domináns
férfiként keresek,szenvedélyes,nyitott párt.

Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból.
Kocsiban, vagy nálad.

Szívesen ismerkedünk telefonszámmal és valóságos létezéssel bíró párokkal. Közös telefonbeszélgetés, találkozó elengedhetetlen. Naturisták, szauna imádók vagyunk smile Szívesen megyünk alkalomadtán közös utazásokra, kirándulásokra is.
Sziasztok. Hölgyek,párok?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szia!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Sziasztok! Április 22-re keresünk nap közbeni találkozóra párokat Miskolcon, vagy környékén. Ha valaki szeretne találkozni, nyugodtan keressen meg minket. Szép napot!
Szegeden keresek bi part vagy férfit ma
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis iszogatás, beszélgetés a többi pedig alakul
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni
Szívesen ismerkedünk telefonszámmal és valóságos létezéssel bíró párokkal. Közös telefonbeszélgetés, találkozó elengedhetetlen. Naturisták, szauna imádók vagyunk
Szívesen megyünk alkalomadtán közös utazásokra, kirándulásokra is.

60 feletti hölggyel vagy párral ismerkednék akár csak nézőként vagy orális kényeztetésre. Alkat nem számít, lehet természetes intím nagy lógós mell is
Szerda késő délután szopnék egy jót.
Vékony, sportos, igényes bi pasi vagyok. Pest, M0 és környéke.

Vékony, sportos, igényes bi pasi vagyok. Pest, M0 és környéke.
Sziasztok!