sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :( szomoru1
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :( szomoru1
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
55 év feletti hölgyet keresek Borsodból vagy Szabolcsból
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén De utazok is !

Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak. Fejér megyei nem független, tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor, alkat.!
Szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak. Fejér megyei nem független, tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor, alkat.!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Hellyel rendelkező párt vagy szóló pasit keresünk március 29 szombat estére.Privát üzenetben fénykép telefonos egyeztetés szükséges. Kamusok, hitegetők kíméljenek!
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Sziasztok !