Sziasztok
Keresek mára egy hölgyet vagy párhoz csatlakoznék magamról 30 éves ápolt srác és 25cm intimmel! Nálam is aludhatsz /aludhatok (Vác) vagy beugrok hozzád Budapest környéken smile
Több Info privátban
Keresek mára egy hölgyet vagy párhoz csatlakoznék magamról 30 éves ápolt srác és 25cm intimmel! Nálam is aludhatsz /aludhatok (Vác) vagy beugrok hozzád Budapest környéken smile
Több Info privátban

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Idősebb nővel, párral ismerkednék Heves megyében.
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Sziasztok.
J.berény környékén pár a hosszú hétvégén??
J.berény környékén pár a hosszú hétvégén??
Szép napot. Szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal fejér megyéből vagy környékéről.
Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Sziasztok szép estét mindenkinek idösebb hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében viszont utazni is tudok nincs akadály! Én egy 32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!
kor alkat nem számit

Sziasztok,
Kezdő pàrkènt ismerkednènk más pàrokkal. Az egymàs előtti szexet szeretnènk kipróbàlni. Diszkrèt, hasonlókèppen pàrossal akikkel felfedezhetünk ezt+azt. Már rutinnal rendelkező pàrok is szóba kerülhetnek ha van türelmük egy kezdő pàr kezdeti lèpèseit egyengetni.
Kezdő pàrkènt ismerkednènk más pàrokkal. Az egymàs előtti szexet szeretnènk kipróbàlni. Diszkrèt, hasonlókèppen pàrossal akikkel felfedezhetünk ezt+azt. Már rutinnal rendelkező pàrok is szóba kerülhetnek ha van türelmük egy kezdő pàr kezdeti lèpèseit egyengetni.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Ki szereti a cumkontrollt? Kinek lehetne csinálni haveri alapon? 30-47 között?
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...