Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szopni imadot keresek Ózd 50km körzetében
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, 47 éves hetero férfi vagyok. Pár plusz info és kép az adatlapomon!

Szopatnek csajszit nyalnek
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hölgyek, párok ismeretségét keresném ezekben a napokban Balatonkeresztúr és környékén! Helyem van!
Sziasztok! Kisvárda ès környeken, van esetleg idöseb hölgy vagy pár akikhez lehet csatlakozni?
Idősebb egyedüláló hölgyet keresek tartós barátságra,szexkapcsolatra.Pécs
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !