Ma délelőtt a szabadba ürítene valaki egy középkorú köcsögbe ??
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Üdv
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Sziasztok!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Helló helló
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül is.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül is.

Hétfö délelöt idöseb puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is budapesten
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !!! vigyor2

Sziasztok!
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, 47 éves hetero férfi vagyok. Pár plusz info és kép az adatlapomon!

Sziasztok. Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, nőt ,lányt egész estés kalandra , kis bulira, és ha jól érezük egymást akár hosszabb távra is terveznék
orálkalandot keresek délpest-Dunavarsány vonalon
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Hölgyel barátkoznék.
60-feletti hölgynek segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére .Győr
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal,péntek estére heteró alapon házibarát lennék Budapesten!
Üzenet módosítása
Valóban 23-cm cerkámmal,péntek estére heteró alapon házibarát lennék Budapesten!
Üzenet módosítása
60 főlőtti kővér hölgyeket keresek.Komló és vonzás kőrzet