Sziasztok
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Estét.
Hölgy Ma este 1 laza Kalandra Bp 16.ker Cinkota, Kistarcsa Nagytarcsa..(orál...)
Hölgy Ma este 1 laza Kalandra Bp 16.ker Cinkota, Kistarcsa Nagytarcsa..(orál...)
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből
11Társkeresés -> Extrém társkeresőSzopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek...
Szia , sziasztok ! wink
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Nőt, párt keresek, imádok nyalni, főleg ha közben dugják a puncit.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Dunaújváros és környéke !!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

14. kerületben keresek párt/szóló hölgyet akiket/akit kényeztethetnék

Sziasztok!
Ismerkednék budapesti nőkkel a 30-50 korosztályból minden földi jóra :p
Ismerkednék budapesti nőkkel a 30-50 korosztályból minden földi jóra :p
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Első sorban Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt Huncutkodásra! Akár ma is utazni tudok részemröl nincs akadály!
kor alkat nem számit legyen meg a tisztelet

Sziasztok!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85