Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Szia , sziasztok ! wink
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
11Társkeresés -> Extrém társkeresőSzopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek...
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből
Estét.
Hölgy Ma este 1 laza Kalandra Bp 16.ker Cinkota, Kistarcsa Nagytarcsa..(orál...)
Hölgy Ma este 1 laza Kalandra Bp 16.ker Cinkota, Kistarcsa Nagytarcsa..(orál...)
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
60-feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok, párként párokkal ismerkednénk, Baranya megyéből.
Sziasztok! Nőt , párt keresek férjemnek 55 plusszost! Üdv Várom levelekt!
Június 14-én szombaton Berényben ismerkednénk.
Sziasztok. Házaspárokat keresünk elsősorban lányos játékokra
50 feletti kizárólag hellyel rendelkező ápolt pasi harmadiknak a hölgy örömére csatlakozhat, a panzió, autó nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel.
Jászberényi hölgyel barátkoznék.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..
Holnap Berényben párok közeledését szívesen fogadjuk.
Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!

Tiffany Six