Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony srác vagyok.
Sziasztok.Normális és kedves Párral ismerkednék!! Hosszú távra!!
Diszkrét ápolt roma lányt keresünk édes hármmashoz
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !! HÁZIBARÁT JELIGÉRE

Sziasztok! Kedves, ápolt párt fogadnék kellemes együttlétre ma este 11. kerületi klimatizált lakásomban.
Salgótarján környékén valaki hellyel fiúszexre?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok, péntek alkalmából keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet Bp-en.
Sziasztok! Ma este vagy holnap szívesen szexelnék! Hely ok! Klíma ok!
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét pasi kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum ápoltság, és minimum 55 évestől lehet érdekes kizárólag első körben, válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza .
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Benne lennék
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 09:45

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Sziasztok, 06.26-án egész nap szívesen találkoznék párral vagy hölggyel Budapesten a 3. kerületben saját lakásomban. 46 éves nagyobb méretű pasi vagyok. Privátban írjatok.
Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo.