Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Hello
Fehérgyarmaton csütörtökön hölgy?
Írj privátba.
Fehérgyarmaton csütörtökön hölgy?
Írj privátba.
Szabolcsból keresek érett izgató milfet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Üdv kezdőként csatlakoznák párhoz a hölgy örömére
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
+60+70.-es hölgyet ,párt keresnék diszkréten ,hosszú távú kapcsolatra. Írj,ha érdekellek. Budapest és környéke előny.
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék, vagy csak kiverném valakinek. Helyem van.
Szia nézz rá a lapunkra ha gondolod írj üzenetet.
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 10:49
Hy.
Ha valakit izgat egy 50es aktívan sportoló,rosszfiús pasi keressetek bizalommal.
Párokhoz szeretnek csatlakozni,de természetesen hölgyek,lányok rendelkezésére is ÁLLOK.
Ha valakit izgat egy 50es aktívan sportoló,rosszfiús pasi keressetek bizalommal.
Párokhoz szeretnek csatlakozni,de természetesen hölgyek,lányok rendelkezésére is ÁLLOK.
Bi,vagy hetero párhoz csatlakoznék!
Pécs és környékén keresnék mobilis nagyikat kor alkat mindegy de jó fej légy! Tel kell!
Sziasztok!! Szabolcsból keresek érett izgató milfet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Extra ha Roma az illető hölgy! Maximális diszkréció és higiénia!
Extra ha Roma az illető hölgy! Maximális diszkréció és higiénia!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Hy.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Elhanyagolt feleséget vagy nőt kényeztetnék!!!!
Sziasztok! Olyan párt, illetve akár nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intim méretet kedvelik! Magas, sportos fiatal egyetemista pasi vagyok! Utazni is tudok, így a távolság nem akadály. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.

ssoo
Ting