Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Írj…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Írj…
Izgalmas,fantáziadús szexre keresek vagány,bevállalós nőt.
Szeretem a duci alkatot.
Párokhoz is csatlakoznék…
Privátban írj
Szeretem a duci alkatot.
Párokhoz is csatlakoznék…
Privátban írj
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
Nőt párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem szamit
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi !
Jó Estét, Kellemes ünnepet.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma estére 1 magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy estére, írj bátran. T
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma estére 1 magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy estére, írj bátran. T
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnél. Győr
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Nagyon érdekelne egy hármas veletek. Lehet róla szó?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 09:39
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok! A két ünnep közt keresek part, a hölgy örömére, akár hosszabb távra is. Az utazás nem akadály
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok párt keresek a ket ünnep közt! Tudok utazni ésszerű távolságban !
Párral ismerkednék, alkalmi vagy tartós hármas, többes kalandra! Kevés tabuval keresek
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Mai nap ápolt hölgy vagy pár aki kalandozna igényes férfival? Bp

kezdoparbs