Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
sziasztok, budapesti hölgyet keresek hosszabb távra, 48 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keresi barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére .... nem feltétlenül csak erotikára, egyéb kikapcsolódásra is...
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok 50-es pár vagyunk szeretjük az életet élni. Olyan Ffit, párt keresünk akik Bi beállítotságuak és szeretnének velünk eltölteni kellemes órákat
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Kívancsi hetero pasi Kecskemét?
Hely van éjszaka is.
Hely van éjszaka is.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek aki szereti ha jó hosszan van masszírozva, és utána a nyelvemmel kényeztetném..
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keresi barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére .... nem feltétlenül csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Azonnal szopni szeretnék Zalaegerszegen
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Ápolt feleséget szopatnék ma/most autóban is, akár a férje jelenlétében! Priviben írjatok.
Sziasztok!
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Zalaegerszegen pasi akit lehetne szopni? Helyem adott. 45-ig keresek. Átlagos testalkatú pasit. Ma egész nap ráérek
Zalaegerszegen pasi akit lehetne szopni? Helyem adott. 45-ig keresek. Átlagos testalkatú pasit. Ma egész nap ráérek
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Sziasztok! Ma kb. 17-18h-tól éjszakába nyúlóan szex? 40 éves igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel, hölgyet, párt keresek Bp-n, hely kell.

Chikita