Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Holnap estére( péntek 13) keresünk adatlapunknak megfelelő vagány ,jókedvű,àpolt , sportos,nem szőrös biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok! Budapest XII. kerületi, egyedül élő, kulturált, ápolt és borotvált, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Jó reggelt! Idős hölgyet,párt kényeztetnék! Ff tagunk!
Ma este fogadnék hölgyet, párt. hölgy tagjának "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Ha szereteg ha játszanak benned akár könyékig és 40feletti molett nagy logó mellű és dús szőrzetű is kérlek jelentkez.Baranya,tolna
hölgyet, párt keresek. a hölgynek "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Sziasztok! Olyan 40-50-es korosztályból keresek párt, ahol a hölgynek szép, formás nagy csiklója van.
Szeretném élvezésig a számba érezni, közben szoptatja a párját.
Csak orális játékokra, akár mindkét fél részére!
Szeretném élvezésig a számba érezni, közben szoptatja a párját.
Csak orális játékokra, akár mindkét fél részére!
Idős alacsony duci hölgyet vagy párt keresek orális játékokra
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok.. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Estét
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is Tomi
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is Tomi
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,orális játékokhoz!
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u

hercegno7741