Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex is érdekel
Sziasztok! Ma estére hölgy ill. pár társaságát keresem textilmentes szauna látogatáshoz.
Hozlak-viszlek. Természetesen a költségeket állom!
Hozlak-viszlek. Természetesen a költségeket állom!
40+os nagy mellű hölgyeket keresek
Szigetszentmiklóson ismerkednék 41 éves nem független pasi
Sziasztok, budapesten keresek hosszabb távra hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Adatlapom szerint is keresek tőlem idősebb hölgyet / párt.
Hogy megélhessük az erotika gyönyöreit együtt.
Hogy megélhessük az erotika gyönyöreit együtt.
Házaspárt keresek. Kellemes szex.
nagy ,kitartó farok adott.
Lásd adatlap
nagy ,kitartó farok adott.
Lásd adatlap
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Kis farokkal de jól pörgő nyelvel kényesztetnék hölgyeket.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Napközben újpesti búvóhelyen társaságot keresek!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Párhoz csatlakoznék!
Napközben hölgyet kényeztetnék, de párhoz is szívesen beszállnék
Érzéki igényes hölgyet keresek akit izgatna egy kényeztető masszírozás.
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Párokkal szívesen ismerkedünk. Lehetőleg bi női taggal.
Barátság + erotika, mert külön nem működik nálunk, de ha kialakul, szívesen vagyunk "pármonogámok"
Bi hölgyet is szívesen megismerünk, de valószínű fehér hollót előbb találunk.
Sok mosoly, sok vidámság, sok élmény
. Írjatok!
Barátság + erotika, mert külön nem működik nálunk, de ha kialakul, szívesen vagyunk "pármonogámok"
Bi hölgyet is szívesen megismerünk, de valószínű fehér hollót előbb találunk.
Sok mosoly, sok vidámság, sok élmény
. Írjatok!
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.

burmi
Szilvia Lauren