Hölgyekkel, párokkal szívesen ismerkednék Budapesten belül
Megbízható párral barátkoznék.
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Sziasztok, Budapesten szívesen fogadnék párt hármasra vagy 4esre a párommal.
Méretek 17/5 173cm,95kg, 90/F 158cm, 84 kg magukra igényes pár vagyunk. Hármasra a ffi tagunk napközben is, 4esre ma egésznap. Mindketten bi-k vagyunk ffi oldalról nem elvárt
Méretek 17/5 173cm,95kg, 90/F 158cm, 84 kg magukra igényes pár vagyunk. Hármasra a ffi tagunk napközben is, 4esre ma egésznap. Mindketten bi-k vagyunk ffi oldalról nem elvárt
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
???
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
???
Napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz is szívesen beszállnék, de csak a hölgy örömére
Kecskeméten nagymellű nő melleit gyúrnám!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Igényes vagány hölgy kényeztető masszírozása!
Helyem van Szabolcsban !
Diszkréció adott és elvárt !
Helyem van Szabolcsban !
Diszkréció adott és elvárt !
Jászsági nővel ismerkednék.
Perverz aktiv pasikat keresek
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten

kricu