Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
Középkorú diszkrét nyitott Szekszárdi pár házaspár akik férfit keresnek a hölgy örömére kényeztetésére? Írj privátba!
Középkorú diszkrét nyitott Szekszárdi pár házaspár akik férfit keresnek a hölgy örömére kényeztetésére? Írj privátba!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Kifejezetten érett,idős nőhöz vagy párhoz csatlakoznék
Igényes vagány hölgy kényeztető masszírozása!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Hölgyekkel, párokkal szívesen ismerkednék Budapesten belül
Megbízható párral barátkoznék.
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Sziasztok, Budapesten szívesen fogadnék párt hármasra vagy 4esre a párommal.
Méretek 17/5 173cm,95kg, 90/F 158cm, 84 kg magukra igényes pár vagyunk. Hármasra a ffi tagunk napközben is, 4esre ma egésznap. Mindketten bi-k vagyunk ffi oldalról nem elvárt
Méretek 17/5 173cm,95kg, 90/F 158cm, 84 kg magukra igényes pár vagyunk. Hármasra a ffi tagunk napközben is, 4esre ma egésznap. Mindketten bi-k vagyunk ffi oldalról nem elvárt
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
???
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
???
Napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz is szívesen beszállnék, de csak a hölgy örömére
Kecskeméten nagymellű nő melleit gyúrnám!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van

Phaeton11