Sziasztok, budapesten keresek hosszabb távra hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok.
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok holnap este ráérek szolo hölgyet keresek de szívesen csatlakoznék Budapesti párhoz.
Sziasztok!
Holnap… április 18., szombat – Club Paradise – Gangsters & Dolls vintage tematikus party.
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy sötéten elegáns, bűnösen izgalmas világgá alakul, ahol minden pillanatban ott lüktet a tiltott vágy.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor: Gangsters & Dolls stílus
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Holnap… április 18., szombat – Club Paradise – Gangsters & Dolls vintage tematikus party.
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy sötéten elegáns, bűnösen izgalmas világgá alakul, ahol minden pillanatban ott lüktet a tiltott vágy.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor: Gangsters & Dolls stílus
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 35-65 korig, titkos, szeretői kapcsolathoz.
Nagyfaszu férfit keresek ,minnél nagyobb és vastagab annál jobb
Sziasztok!
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek párokat, hölgyeket nap közbeni találkozóra. Nyugodtan keressetek!
Sziasztok!
Pénteken kora délután nőt kényeztetnék a reptéren!
Valóban 23-cm a cerkám !
Pénteken kora délután nőt kényeztetnék a reptéren!
Valóban 23-cm a cerkám !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Székesfehérváron, vagy Mór mellett viszonzás nélkül szopnék.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, az jó, fél siker.
Írj / írjatok nekem hogy teljes legyen a siker.
“Élvezzük egymás társaságát”
Ha szimpatikus az adatlapom, az jó, fél siker.
Írj / írjatok nekem hogy teljes legyen a siker.
“Élvezzük egymás társaságát”
Igényes hölgy orálcentrikus kényeztetese masszírozasa Szabolcsban!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Valaki Kecskeméten kíváncsi hetero pasi vagy kamionos?
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok.hosszabb távra keresek,60 felet Párt .
keresem azt a hölgyet ,akit egy 53 éves férfi kielégíthet .

kucsikar16