Üdv, én normális (42) vékony, ápolt, kis mérettel...jönnék...
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2026. 05. 01. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 16:34
Sziasztok!Még mindig keresünk 30-50 közötti ápolt,tiszta,korrekt BUDAPESTEN élő pasit akit esetleg érdekelne egy 42 dagi feleségtől autós szopás.Csak a férjem jelenlétében!!!!!!XV.kerületi helyszín szombaton este!!!!Részletek privátban
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Ma délután Pécsen ismerkednénk
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes srác vagyok. Jól jön a normális társaság...
Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat
Kövér hölgy pinàjàt nyalnàm gecisen is, Gödöllő és környéke búvóhely van
Sziasztok.35 éves hölgy megosztása! Férfiakat , baráti társaságot keresünk ! Csak 50 év felett !
Sziasztok!Még mindig keresünk 30-50 közötti ápolt,tiszta,korrekt BUDAPESTEN élő pasit akit esetleg érdekelne egy 42 dagi feleségtől autós szopás.Csak a férjem jelenlétében!!!!!!XV.kerületi helyszín szombaton este!!!!Részletek privátban
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Vasárnap Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!

szexezerrel
Tina