Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Mai fülledt nyári estén barátkozn3k egy kedves budapesti Nővel, Hölggyel, Háziasszonyal
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok!
40-55 éves hölgyet kényeztetnék most Abádszalókon!
Ha kicsit molett vagy az nem gond!
40-55 éves hölgyet kényeztetnék most Abádszalókon!
Ha kicsit molett vagy az nem gond!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Aktiv potens szopatni ,dugni vágyó férfit keresek ,elöny a vastag és nagy fassz
sziasztok
Dél-Pesten keresnek ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Dél-Pesten keresnek ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Van olyan idős 70-plusszos Hölgy, vagy pár Fejérben, aki szereti a szexet és szeretné, ha egy normális ápolt pasi kényeztetné?
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
Sziasztok 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna, a hölgy örömére. Győr
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Összeszokott párosként, illetve házibarátos hármas felálláshoz keresnénk hölgyet, negyedikként. Elsősorban közös programok, de szimpátia esetén akár több is... részletek az adatlapunkon is olvashatóak, örömmel vesszük, ha szóló hölgy ír. Tudjuk, fehér holló és kicsi az esélye. De miért is ne...

Dolbycus