Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Jnsz megyében keresek az 50-es korosztályból, közös hármas maszturbálásra párt.
Mindenki, mindenkivel alapon
Mindenki, mindenkivel alapon
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Sziasztok! Szívesen megismernélek és beszálnék hozzátok hetero alapon hogy kényeztessem a hölgyet amíg csak bírja.Szeretem a szex minden formáját segédeszközöket imádok nyalni. Viber 30/ 6386203
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 18:49
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére.. priviben küldünk elérhetőséget
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
De jó lenne ma este Pesten egy párral találkozni, vagy kukkolni öket 22;00 óra környékétől Pesten vagyok, és rá érek.
De jó lenne ma este Pesten egy párral találkozni, vagy kukkolni öket 22;00 óra környékétől Pesten vagyok, és rá érek.
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Győr
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Tényleg nincs Pest megy Déli részén, vagy Dunaújváros és környékén hölgy, aki 40-50 év között lenne, és 40-50 kilogramm? Kis pici érdekelne, ha úgy alakul, nem csak szex kapcsolatra.
Sziasztok!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére.. priviben küldünk elérhetőséget
50 pluszos hölgyel ismerkednék.
De jó lenne ma este a Csepel sziget, vagy környékén, hölgyel vagy párral.
Autós kaland is érdekelne.
Autós kaland is érdekelne.
Holnap napközbeni kalandra kerese partnert!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi

sandor12345