kecskeméti párt keresek
Háromnapos apartmanos, júliusi pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín még képlékeny (Észak-Kelet Magyarországon valahol), ötleteket szívesen fogadunk. Ha csak egy vagy két napra jönnél, az is rendben van. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Sziasztok! Komoly párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok! Szombat délelőtt hölgyet kenyeztetnék akár a párja előtt is. Szeretem az orális kényeztetést.
Ma délután 17 ig,és holnap is,párt hölgyet keresek kukkolásra,orál kalandra! Párnál enyhe bi oké! Tatabánya,Bicske útvonalon!
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz
Párokkal ismerkedünk, adatlapunkra írtak szerint
Párokkal ismerkedünk, adatlapunkra írtak szerint
Párhoz csatlakoznék! Budaörs kke
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!
Sziasztok! Július elején Debrecenben lenne egy buli!60+ pasik jelentkezését várjuk 5-6 fő + 18-s intimmel,ahol 1 fiatal csaj(35 év) aki a pasija jelenlétében alázná!!! Viberen,emailen tudtok egyeztetni a Hölgyel!!!
Túrkeve környékén keresek kényeztetésre vágyó hölgyet!!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!előre köszönöm ha írsz
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Jnsz megyében keresek az 50-es korosztályból, közös hármas maszturbálásra párt.
Mindenki, mindenkivel alapon
Mindenki, mindenkivel alapon
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.

Nicole Smith